Voor al het onderhoud aan uw Volkswagen en Audi 
Al Ruim 35 jaar een begrip in Lelystad!

De Merken Porsche Volkswagen, Audi, Seat en Skoda Zijn bij ons in de juiste handen voor het onderhoud en reparatie. dit door de ervaring, en gereedschappen die wij hebben, en weten hoe te gebruiken.

Wat kunnen wij voor u en uw auto betekenen?

Onderhoud

Computer diagnose en coderingen

Met enige trots kunnen wij zeggen dat wij de enige zijn in heel Flevoland die een originele VAS tester hebben met de licentie voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Tevens hebben wij ook de directe inlog verbinding met de fabrikanten, dit houd in dat wij sleutels kunnen aanmelden,software updates kunnen uitvoeren, SVM aanpassen.... "Lees Meer"Onderhoud

Alle auto's hebben onderhoud nodig,

of het nou een Porsche, volkswagen of Audi is. ze komen allemaal aan de beurt. dit is erg belangrijk voor het behoud van de auto! olie en filters zijn aan slijtage en vervuiling onderheven.

tijdens het onderhoud word natuurlijk ook extra aandacht aan uw veiligheid besteed, zijn de remmen nog goed? kunnen de banden nog wel de juiste verbinding/grip met het wegdek verzorgen?

 

 

Computer diagnose en coderingen

Met enige trots kunnen wij zeggen dat wij de enige zijn in heel Flevoland die een originele VAS tester hebben met de licentie voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Tevens hebben wij ook de directe inlog verbinding met de fabrikanten, dit houd in dat wij sleutels kunnen aanmelden,software updates kunnen uitvoeren, SVM aanpassen.... "Lees Meer"

Airco Onderhoud

Vrijwel elke nieuwe Auto heeft tegenwoordig een airco-systeem.

De airco is niet alleen een prettig, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen...."Lees meer"


Originele VAS diagnose computer met online verbinding met de fabrikanten 
 
 
 
Bellen
Info