Voor al het onderhoud aan uw Volkswagen en Audi 
Al Ruim 35 jaar een begrip in Lelystad!


Aircocheck  

GRATIS!!

  • Controle werking essentiële  onderdelen
  • Controle koelende werking.
  • Controle verzadiging van stof-en pollenfilter.

Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Wij kunnen dat met behulp van onze perfecte apparatuur snel voor u controleren.


Airco geur behandeling 


  • Schadelijke micro-organismen, schimmels die een onaangename geur veroorzaken worden verwijderd en uw auto ruikt weer heerlijk fris.    


Deze geur behandeling verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico's die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. Een goede interval om dit te doen is 1 x per jaar.


Airco onderhoud 

voor zowel R134A als R1234YF! 


  • Controle werking essentiële onderdelen.
  • Controle koelende werking.
  • Controle drukbeveiliging, lekdichtheid.
  • Drukbeproeving. 
  • Leeghalen, vacumeren en afvullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel.
  • UV Tracer toevoeging,(zodat evt lekkages in de toekomst gemakkelijker te vinden zijn) is standaard bij de onderhoudsbeurt.


 


Ook airconditioning heeft regelmatig onderhoud nodig!

Een aircosysteem verliest gedurende zijn levensduur kleine beetjes koude-middel en verminderd de olie kwaliteit. Als de hoeveelheid aanwezig koude-middel te laag wordt en de smering van de olie te gering zal de werking van de airco sterk afnemen, en kan zelfs tot schade leiden. Bij het uitvoeren van een airco-onderhoudsbeurt wordt het systeem uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijdert. Nadat het systeem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koude-middel en olie werkt hij weer als nieuw!


Onze werkplaats is uitgerust met de originele voor Volkswagen/Audi en Porsche Voorgeschreven airco apparatuur, voor zowel het "oude" koudemiddel; R134A wat in de Auto tot bouwjaar 2016 werd gebruikt, als het "nieuwe" koudemiddel; R1234YF.

Deze 2 verschillende koudemiddel soorten hebben beide een aparte machine nodig, en een andere manier van werken. zo word bij R1234YF meer aandacht besteed aan het milieu, en worden er ook meer lektesten uitgevoerd zodat het nagenoeg uitgesloten is dat een lek systeem toch gevuld kan worden. mede hierdoor is het ook dat onderhoud aan de nieuwere airco-systemen met R1234YF wat hogere kosten zijn verbonden.

Voor actuele prijzen raad ik u aan een keertje bij ons langs te komen.  
 
 
 
Bellen
Info